Iroda takarítás Budapest, Pest megye

Top-net nívó Kft vállal iroda takarítást, lépcsőház takarítást, ajtó és ablaktisztítást

Jelenlegi hely

Címlap | A WC helyes és alapos tisztítása

A WC helyes és alapos tisztítása

wc takaritás
Azt tudni kell, hogy a WC takarítása (irodában vagy lakásban) nem csak saját maga miatt fontos, hogy az ne legyen visszatetsző, hanem az egész környezet miatt is, ugyanis a benne lévő mikroorganizmusok az öblítés során a levegőbe kerülnek, így eljutnak a helyiség különböző felületeire is, hogy aztán ott összeszedjük őket.
A WC helyes takarítása érdekében az elsődleges tanácsunk éppen ezért az, hogy öblítésnél a WC ülőkét mindig csukja le. Így valamivel nagyobb mértékben megakadályozhatja a biológiailag stabil, ezért komoly fertőzésveszélyt jelenthető baktériumok terjedését. A levegőben olyan organizmusok terjedhetnek, mint például a szalmonella, Shigella, Campylobacter és társaik. 

A helyes takarításhoz először is kell egy általános felmosó szer, mely használata naponta ajánlott ,wc tisztító folyadék egy szivacs ,felmosó. Ezzel a WC padlózatának a tisztán tartását tudja biztosítani. Nagyon fontos, hogy legyen otthon egy lefolyótisztító is, amivel az elzsírosodott, vagy eltömődött lefolyót szükség esetén kitakaríthatjuk. A lefolyótisztítót érdemes 15, de akár 30 percig is hatni hagyni, majd forró vízzel leöblíteni. A szennyezettség mértéke szerint a művelet megismételhető.
Jó ha van odahaza emellett még vízkőoldó is. Arra figyeljen persze, hogy a foszforsavas vízkőoldó a mészkő, márvány és tűzzománcozott felületeteket maradandóan is károsíthatja. Amennyiben makacs vízkővel küzd, mészkő lerakodásáról van szó, akkor a szert töményen célszerű a felületre felvinni és ott legalább 5 percig állni hagyni, majd ezután tiszta vízzel alaposan leöblíteni.
A folyamat a kövezkező!először beleöntjük a wc tisztító folyadékot a wc –be majd a wc kefé-vel jól átdörzsöljük a belső felületet,legalább 10 percet áztassuk,  amíg hat ,letöröljük tartályt ezután a wc deszka jön és a csésze teteje,utána lehúzzuk a wc -t . Minden egyes WC használat-takarítás után kezet kell mosni, hogy a fentebb említett fertőzéseket, nagyobb eséllyel kerülje el. Végezetül flmosunk. ami még jól jöhet, ha van otthon, az pedig a penészgombaölő, az üvegtisztítószer és a papírtörlőkendő.

Iroda takarítás

06-1-389-2501
topnet@t-online.hu

 

Megbízható munkatársakkal vállalunk irodatakarítást Budapesten és környékén. Cégünk több éve működik ügyfeleink megelégedésére. Az irodatakarítás szigorú minőségi kontroll alatt és takarítási metodika alapján folyik, így érjük el, hogy irodája maradéktalanul tiszta legyen. Csak profi tisztítószerekkel és gépekkel dolgozunk!

Budapest, Budaörs, Budajenö, Budakeszi, Vác, Cegléd, Szentendre, Visegrád, Budakalász, Érd, Martonvásár, Gyúró

visszahívást kérek

Iroda takarítással kapcsolatban erdeklődik? Kérjük, adja meg telefonszámát, és mi visszahívjuk, legyen Ön akár Budapesten, akár az ország más területén.