Iroda takarítás Budapest, Pest megye

Top-net nívó Kft vállal iroda takarítást, lépcsőház takarítást, ajtó és ablaktisztítást

Jelenlegi hely

Címlap | Takarítsd ki a fürdőt úgy, mint a profik!

Takarítsd ki a fürdőt úgy, mint a profik!

Fürdőszoba takaritás budapest
Azon nem is kell meglepődni, hogy a fürdőszoba a legkülönfélébb fertőzések forrása (Budapesten és vidéken), mivel a vizes környezet, a meleg levegő, valamint a felhalmozódó szennyeződések kiváló táptalajt képeznek a baktériumok és a vírusok, de még a penészgombák szaporodásának is.
Amire szükséged lesz a fürdőszoba kitakarításához az először is a szanitertisztító, amit számos felületen lehet használni szivacs,súrolószer (kifejezetten a célnak megfelelő). A mosógép használat közben természetesen bepiszkolódhatnak, így az ő tisztán tartásukhoz is rendszeresen töröld át. A csapok a rendszeres használat közben folyamatosan vizkövesednek, így azokat is áttörölheted. A mosdót, a kádat úgyszintén rendszeresen mosd át szanitertisztító spray-vel, mely segítségével könnyedén eltávolíthatod a szennyeződéseket, szappan maradványokat és az egyéb maradványokat, melyek a fertőzések melegágyai lehetnek.

Ha a fenti, legfontosabb részekkel végeztél, akkor jöhetnek az apróbb részletek is, melyekről sokan hajlamosak vagyunk elfeledkezni. Ami tehát fontos, hogy a   takarítást mindig fentről lefele végezzük először a csempe áttörlése utána jöhet a kád meg a mosdó a kilincseket se feledd áttörölni, de a fürdőszobában, WC-ben lévő szemetest is ki kell üríteni,  méghozzá naponta. Mosd ki és fertőtlenítsd rendszeresen a szemetesedényt és annak környékét valamilyen fertőtlenítő hatású oldattal. Nem szabad megfeledkezni a ruhatisztító állványról sem, melyet ugyancsak érdemes rendszeresen áttörölni higiénikus törlőkendővel az alapos tisztaság érdekében.végezetül felmosunk.
Nem csak az a fontos, hogy a fürdő tiszta legyen, hanem az is nagyon lényeges, hogy a takarításhoz használt eszközök is kifogástalan állapotban legyenek. Éppen ezért a felmosóvödör és felmosórongy higiénikus tisztasága érdekében érdemes valamilyen hígított fertőtlenítő hatású tisztítószert alkalmazni, avagy azt a vödörbe tölteni, beletenni a rongyot, és egy akár órán át is ázni hagyni kiöblítés előtt.

Iroda takarítás

06-1-389-2501
topnet@t-online.hu

 

Megbízható munkatársakkal vállalunk irodatakarítást Budapesten és környékén. Cégünk több éve működik ügyfeleink megelégedésére. Az irodatakarítás szigorú minőségi kontroll alatt és takarítási metodika alapján folyik, így érjük el, hogy irodája maradéktalanul tiszta legyen. Csak profi tisztítószerekkel és gépekkel dolgozunk!

Budapest, Budaörs, Budajenö, Budakeszi, Vác, Cegléd, Szentendre, Visegrád, Budakalász, Érd, Martonvásár, Gyúró

visszahívást kérek

Iroda takarítással kapcsolatban erdeklődik? Kérjük, adja meg telefonszámát, és mi visszahívjuk, legyen Ön akár Budapesten, akár az ország más területén.