Iroda takarítás Budapest, Pest megye

Top-net nívó Kft vállal iroda takarítást, lépcsőház takarítást, ajtó és ablaktisztítást

Jelenlegi hely

Címlap | Takarítsd ki az irodai konyhát pillanatok alatt!

Takarítsd ki az irodai konyhát pillanatok alatt!

konyhai nagytakaritás
Abban azt hiszem azonnal megegyezhetünk, hogy az irodában található konyha csak akkor szép tiszta, ha nem használják az irodai alkalmazottak. Ellenkező esetben morzsákkal, foltokkal, ragacsos bármikkel már nem is olyan mutatós, mint új korában volt. Az irodai nagy takarítás Budapesten márpedig időigényes folyamat, arra nincs mindig lehetőség. Szerencsére van pár huncut trükk, amivel azonban pillanatok alatt csodákra lehetünk képesek.

A konyhapult és az étkezőasztal esetében a legjobb, ha kíméletlen lesz, avagy fogja a szemeteszsákot és minden otthagyott kaját, papírokat, szórólapot, elolvasott újságot és egyéb társaikat kidob.A mosatlan mehet a mosogatógépbe. Ha még vendégeket is vár, akkor próbáljon meg minél több ritkán használt háztartási gépet is eltenni az útból. 

Ezek után jöhet a takarítóspray és papírtörlők.Ha van szennyeződés az szekrényajtókon ,akkor azokat nedves vileda val áttöröljük.  Először minden felületet fújjon be, majd dörzsölje át egy szivaccsal,utána papírtörlővel ,szárazra törli a felületet és kész.

Második lépésben jöhet a hűtőszekrény. Először is fogja a szemetest és dobjon ki mindent, aminek lejárt a szavatossága. Ha nagyon siet, akkor persze nem fog beleférni az üveg és műanyagpolcok  kivétele, egyenkénti letakarítása. Viszont egy jó kis ecetes keverék itt is segít, fújja rá azt egy papírtörlőre és törölje le vele a felületeket. Ne felejtse el a hűtőajtót is áttörölni, különösen ügyelve a nyitó melletti részre, ami általában tele van ujjlenyomatokkal.

A harmadik lépésben jöhet a gyors sütőtisztítás. Az extra gyorsaság érdekében érdemes a sütő belsejével kezdeni,egy kis tűzhelytisztítót nedves szivacsra csöpögtetünk,bekenjük belül és hagyjuk hogy feláztassa a lerakódást.Addig jöhetnek a felületek ,vagyis azokat a helyeket, amelyek szem előtt vannak, így a sütőajtó, és a főzőfelületet megtisztítani. Erre az egyszerű szódabikarbóna és nedves szivacs a legjobb, hiszen sokkal gyorsabban lehet velük dolgozni, mint a habzó konyhai tisztítókkal.A végén ne felejtsük el a sütő belsejét nedves viledával vagy papírtörlővel tisztára törölni és ezzel iz végzett.

Végezetül jöhet a szuper gyors felmosás,meleg víz, felmosószer. Kell egy felmosó, amit be kell nedvesíteni. Ezzel dörzsölje fel a konyhapadlót, különösen a sarkokban, vagy ahol feltűnő foltok vannak.Utána a felmosót a melegvízben jól kimossuk és a padlót tisztára töröljük.

Iroda takarítás

06-1-389-2501
topnet@t-online.hu

 

Megbízható munkatársakkal vállalunk irodatakarítást Budapesten és környékén. Cégünk több éve működik ügyfeleink megelégedésére. Az irodatakarítás szigorú minőségi kontroll alatt és takarítási metodika alapján folyik, így érjük el, hogy irodája maradéktalanul tiszta legyen. Csak profi tisztítószerekkel és gépekkel dolgozunk!

Budapest, Budaörs, Budajenö, Budakeszi, Vác, Cegléd, Szentendre, Visegrád, Budakalász, Érd, Martonvásár, Gyúró

visszahívást kérek

Iroda takarítással kapcsolatban erdeklődik? Kérjük, adja meg telefonszámát, és mi visszahívjuk, legyen Ön akár Budapesten, akár az ország más területén.