Iroda takarítás Budapest, Pest megye

Top-net nívó Kft vállal iroda takarítást, lépcsőház takarítást, ajtó és ablaktisztítást

Jelenlegi hely

Címlap | A mikró és kávéfőző gyors takarítása

A mikró és kávéfőző gyors takarítása

konyhák takarítása
A konyha ma már része minden irodának, legyen az Budapesten vagy bármelyik megyében, ezért a cégtakarítás fontos része ennek a helyiségnek a tisztán tartása. Ma már a legtöbb konyhában megtalálható a mikrohullámú sütő és a kávéfőző is, éppen ezért érdemes ezek takarítására is egy kis időt fordítani, hiszen épp úgy ronthatnak egy konyha megítélésén, mint a koszos padló, vagy a ragacsos konyhapult. Egy szó, mint száz, időnként rájuk is célszerű időt fordítani, pláne akkor, ha a mikró belseje már ragad a különböző kifröcsögött ételek maradékától, a kávéfőző pedig oly annyira vízköves, hogy kétszer annyi ideig tart neki egy finom kávé elkészítése, mint új korában tartott.

Ha nincs otthon direkt erre a célra használatos tisztítószer, vagy egyszerűen csak irtózol a vegyszerektől, sokkal inkább a természetes megoldások híve vagy, akkor a jó öreg ecet lesz segítségedre. Mindössze csak annyit kell tenned, hogy feltöltesz egy edényt fele ecet - fele vízzel és azt beteszed a mikróba. Tekerd maximum teljesítményen 5 percre. Ennyi idő épp elég ahhoz, hogy a keverék felforrjon, hogy az ez idő alatt képződő ecetes gőz feloldja a zsíros koszokat, és még a szagokat is megszüntesse, melyek már kellemetlenné tették a mikró használatát. Ha mindezzel megvagy, akkor egy hagyományos törlőkendővel egyszerűen csak töröld át a készüléket és kész is van.

Amennyiben végeztél a mikróval, akkor jöhet a kávéfőző. Ha kotyogós kávéfőződ van, akkor a fent említett ecetes keverékkel kell megtölteni, majd lefőzni épp úgy, mint egy kávét. Ha eszpresszó géped van, akkor kapcsold ki amikor a fél adag víz lejött, majd félóra múlva kapcsold vissza a készüléket és ereszd le a teljes adag ecetes vizet. Ezek után már elegendő egy adag tiszta vízzel átöblíteni, akármennyire büdös is, mivel meglepően hamar el lehet tüntetni az ecet nyomait. Ugyanez az eljárás érvényes a vízforralóra is, az ecetes megoldás kiváló munkát fog végezni.

Ha a mikrót és a kávégépet is kitisztítottad, akkor fogj egy ecetes rongyot, vagy papírtörlőt, hogy a külső felületeket is pillanatok alatt megtisztíthasd azzal és a végeredmény tökéletes legyen.
 

Iroda takarítás

06-1-389-2501
topnet@t-online.hu

 

Megbízható munkatársakkal vállalunk irodatakarítást Budapesten és környékén. Cégünk több éve működik ügyfeleink megelégedésére. Az irodatakarítás szigorú minőségi kontroll alatt és takarítási metodika alapján folyik, így érjük el, hogy irodája maradéktalanul tiszta legyen. Csak profi tisztítószerekkel és gépekkel dolgozunk!

Budapest, Budaörs, Budajenö, Budakeszi, Vác, Cegléd, Szentendre, Visegrád, Budakalász, Érd, Martonvásár, Gyúró

visszahívást kérek

Iroda takarítással kapcsolatban erdeklődik? Kérjük, adja meg telefonszámát, és mi visszahívjuk, legyen Ön akár Budapesten, akár az ország más területén.