Iroda takarítás Budapest, Pest megye

Top-net nívó Kft vállal iroda takarítást, lépcsőház takarítást, ajtó és ablaktisztítást

Jelenlegi hely

Címlap | Konyhaberendezések és a legjobb takarítási trükkök

Konyhaberendezések és a legjobb takarítási trükkök

Konyha takarítás
A legtöbb háztartásban a konyha a leginkább szennyezett terület. A tűzhely, a csempék, a hűtőgép, a mikrosütő és az egyéb konyhai eszközök mind-mind könnyen elpiszkolódnak. Szerencsére van pár jól bevált trükk, melyek segítségével ezen berendezések könnyedén megtisztíthatóak!
A hűtőszekrény takarítását kezd azzal, hogy minden kipakolsz belőle, majd langyos, mosogatószeres vízzel kimosod a belsejét. Természetesen ne hagyd ki a rácsokat és az üveglapokat sem. Ezek után törölj mindent szárazra. Ez remek alkalom arra is, hogy megszabadulj a lejárt szavatosságú élelmiszerektől, hogy azok ne foglalják feleslegesen a helyet.

A tűzhelyen éktelenkedő ételmaradványok eltüntetése érdekében szerezz be egy erős zsíroldó hatású súrolószert, de környezetbarát alternatívaként használhatod az ecetet és a szódabikarbónát is. Először dörzsölt át tűzhely felső részét tisztítószeres szivaccsal, de ne hagyd ki a sütőrészt sem.
A mikrohullámú sütő is igazi kihívás lehet, ha szeretnél gyorsan megszabadulni a kifröccsent, oldalára tapadt ételmaradványoktól. Jó trükk viszont, ha egy tálba ecetes vizet teszel, és azt melegíted tíz percig, majd ezután egy ronggyal alaposan átdörzsölöd a mikró belső oldalait.
A mosogatót is újjá varázsolhatod egy kis ügyeskedéssel. A vízköves mosogatót ugyanis egy ecetbe áztatott szivaccsal jó alaposan át kell törölgetni, hagyni kell állni pár óráig, majd egy nedves ruhával máris tisztára törölheted. Megteheted persze azt is, hogy ecetet öntesz a bedugaszolt mosogatóba, azt felengeded vízzel, majd állni hagyod pár órára, és csak ezt követően törölgeted át a mosogatót.
Végül jöhetnek a konyhaszekrények is. A szekrények ajtaját és a polcokat nedves ronggyal töröld át, de arról se feledkezz meg, hogy a szekrényeket belül is ki kell takarítani. Ennek érdekében először távolítsd el a kiborult fűszereket, vagy a már feleslegessé vált dolgokat.

Iroda takarítás

06-1-389-2501
topnet@t-online.hu

 

Megbízható munkatársakkal vállalunk irodatakarítást Budapesten és környékén. Cégünk több éve működik ügyfeleink megelégedésére. Az irodatakarítás szigorú minőségi kontroll alatt és takarítási metodika alapján folyik, így érjük el, hogy irodája maradéktalanul tiszta legyen. Csak profi tisztítószerekkel és gépekkel dolgozunk!

Budapest, Budaörs, Budajenö, Budakeszi, Vác, Cegléd, Szentendre, Visegrád, Budakalász, Érd, Martonvásár, Gyúró

visszahívást kérek

Iroda takarítással kapcsolatban erdeklődik? Kérjük, adja meg telefonszámát, és mi visszahívjuk, legyen Ön akár Budapesten, akár az ország más területén.