Iroda takarítás Budapest, Pest megye

Top-net nívó Kft vállal iroda takarítást, lépcsőház takarítást, ajtó és ablaktisztítást

Jelenlegi hely

Címlap | Ismerd meg az iroda takarítás helyes sorrendjét!

Ismerd meg az iroda takarítás helyes sorrendjét!

iroda takaritás sorrendje
Sokan úgy vélik, hogy az iroda takarítás Budapesten roppant egyszerű, mindenki könnyen elvégezheti. Ez viszont csak akkor igaz, ha tudjuk, hogy ezt a munkafolyamatot honnan is kell felgöngyölíteni. Az alábbiakban megpróbálunk pár hasznos tanácsot adni a takarítás higiénikus, helyes sorrendjéről.
A helyes takarítás első és egyben legfontosabb lépése, hogy minden helységben rendet kell tenni, el kell tenni a tárgyakat a helyére, le kell húzni az ágyneműt, ki kell vinni a szemetet. Ezek után mosogasson el, majd tegye el a megtisztított edényeket. Vegye le a függönyöket és azokat tegye be a mosógépbe, így a takarítás befejezésekor, még nedvesen újra felakaszthatja őket. A fehér függönyök mosásánál érdemes fehérítőt használni, hogy higiénikusak is legyenek. 

Ha mindezzel elkészült, akkor jöhet a helyiségek egyenkénti portalanítása, oly módon, hogy a felületeket fentről lefelé haladva porolja le. Hogy ne terjengjen a por a házban, jó ha közben azonnal ki is szellőztet.
A fentiek elvégzése után mossa le az ablakkereteket, párkányokat és redőnyöket, majd mossa le az ablakokat is. Ezzel a fázissal tulajdonképpen be is fejeződött a kintről-befelé elv alkalmazása, mivel a nyílászárókat becsukhatja, így a további, kintről érkező szennyeződések bejutási lehetőségeit is elzárja.
A közvetkező lépésben a vizes helyiségek takarítását, azok fertőtlenítését javasoljuk. A WC gondos tisztítást igényel, avagy ne csak a WC belső részét tisztítsa meg, mossa át az egyéb felületeket is. A fertőtlenítés helyes sorrendje: kilincs, falak, lehúzó, WC-ülőke és tető, illetve a kagyló külső felületei.
Ezek után jöhet csak a porszívózás. A bútorok alatt és mögött, de szőnyeg alatt is porszívózzon. A bútorokat törölje át bútorápolóval vagy nedves kendővel, mossa le a tükröket és egyéb felületeket, de arra ügyeljen, hogy cseppmentesen száradjanak.

Iroda takarítás

06-1-389-2501
topnet@t-online.hu

 

Megbízható munkatársakkal vállalunk irodatakarítást Budapesten és környékén. Cégünk több éve működik ügyfeleink megelégedésére. Az irodatakarítás szigorú minőségi kontroll alatt és takarítási metodika alapján folyik, így érjük el, hogy irodája maradéktalanul tiszta legyen. Csak profi tisztítószerekkel és gépekkel dolgozunk!

Budapest, Budaörs, Budajenö, Budakeszi, Vác, Cegléd, Szentendre, Visegrád, Budakalász, Érd, Martonvásár, Gyúró

visszahívást kérek

Iroda takarítással kapcsolatban erdeklődik? Kérjük, adja meg telefonszámát, és mi visszahívjuk, legyen Ön akár Budapesten, akár az ország más területén.