Iroda takarítás Budapest, Pest megye

Top-net nívó Kft vállal iroda takarítást, lépcsőház takarítást, ajtó és ablaktisztítást

Jelenlegi hely

Címlap | Ha elfoglalt vagy, ha lusta vagy akkor takaríts villámgyorsan az irodában!

Ha elfoglalt vagy, ha lusta vagy akkor takaríts villámgyorsan az irodában!

gyors iroda takaritás budapesten
Mai rohanó világunkban, mikor mindenki dolgozik az irodában, Budapesten vagy bármelyik megyében, mikor minden egyes perc be van osztva, akkor nem kell feltétlenül lustának lennie egy nőnek ahhoz, hogy ne maradjon ideje kitakarítani. Természetesen koszban élni senki sem szeret, sőt ha vendégek jönnek, akkor ez kifejezetten ciki. Összegyűjtöttünk viszont néhány villámgyors megoldást, amivel gyorsan kipofozhatod a fürdőszobát!

A fürdő azért is olyan fontos, mert a családtagok sokszor, a vendégek pedig legalább egyszer biztosan megfordulnak a fürdőszobában. A fürdő márpedig könnyen koszolódik, és ráadásul még látványosan is.
Amire biztosan szükséged lesz a takarításhoz az egy nagy tekercs papírtörlő, egy jó nagy szemeteszsák, némi fertőtlenítőszer és egy kis ecet. 

A takarítást kezd azzal, hogy a zsákot a kilincsre akasztod és beleöntöd a fürdőszobai szemetes tartalmát. Ezek után gyorsan fogd a fertőtlenítőt, és azt öntsd a WC-be, a perem alá is. Hagyd nyugodtan, hogy a hatását valóban kitudja fejteni.  Készíts ecetes keveréket, mégpedig 2/3 ecet egy harmad víz arányban, amit töltsd egy spriccelős tetejű flakonba. A keverékkel fújj be minden porcelán és csempefelületet, a tükröket, és a mosdópultot. Töröld át ezeket papírtörlővel, így pillanatok alatt eltüntethetőek a szappan és egyéb foltok. A következő lépésben a WC-kefével még egyszer dörzsöld szét a fertőtlenítőt, majd azt ezúttal le is öblítheted.

Ha mindezzel megvagy, akkor jöhetnek a törülközők. Ha vendégeket vársz, akkor elegendő, ha a használatban lévő fürdőlepedőket megigazgatod, és csak a kéztörlőt cseréled ki. Végezetül pedig vidd ki az udvarra a fürdőszobai szőnyegeket és rázd ki azokat. A nedves, használt papírtörlőkkel pedig szedd ki a sarkokból a port és a hajszálakat. Már kész is van a fürdő takarítása. Az egész nem több, mint negyed óra, vagy maximum harminc perc, a fürdő nagyságától függően.
 

Iroda takarítás

06-1-389-2501
topnet@t-online.hu

 

Megbízható munkatársakkal vállalunk irodatakarítást Budapesten és környékén. Cégünk több éve működik ügyfeleink megelégedésére. Az irodatakarítás szigorú minőségi kontroll alatt és takarítási metodika alapján folyik, így érjük el, hogy irodája maradéktalanul tiszta legyen. Csak profi tisztítószerekkel és gépekkel dolgozunk!

Budapest, Budaörs, Budajenö, Budakeszi, Vác, Cegléd, Szentendre, Visegrád, Budakalász, Érd, Martonvásár, Gyúró

visszahívást kérek

Iroda takarítással kapcsolatban erdeklődik? Kérjük, adja meg telefonszámát, és mi visszahívjuk, legyen Ön akár Budapesten, akár az ország más területén.