Iroda takarítás Budapest, Pest megye

Top-net nívó Kft vállal iroda takarítást, lépcsőház takarítást, ajtó és ablaktisztítást

Jelenlegi hely

Címlap | Fontos tisztítószerek a szobák helyes takarítása érdekében

Fontos tisztítószerek a szobák helyes takarítása érdekében

Szoba takarítás
Azt rögtön szögezzük le, hogy a takarítás első és legfontosabb lépése az, hogy minden helységben  rendet kell tenni, le kell cserélni az ágyneműt, ki kell vinni a szemeteseket, el kell mosogatni, le kell venni a függönyöket és azokat a mosógépbe kell tenni, hogy a takarítás befejezésekor, nedvesen felakaszthassuk őket. (Legyen szó akár Budapesti takarításról, akár vidékiről.) Ha ezen lépéseket betartod, ismered már a takarítás helyes sorrendjét, akkor most azt is eláruljuk, hogy a tökéletes higiénia érdekében milyen tisztítószerekre is lesz szükséged.
Először is kell egy általános célú, alkoholos tisztítószer, mely általános napi használatra ajánlott, a szoba padlózatának foltmentes tisztán tartására érdekében. Kell viszont egy jó padlóápoló is, ha van fával borított terület otthonodban. A legtöbb padlóápoló nem csak gyorsan felszívódik, de hosszútávon védőréteget is képez a padlózat felszínén.

Nagyon fontos, hogy legyen otthon egy üvegtisztítószer is, hiszen minden házon van ablak, vannak tükrök és olyan felületek, melyek tökéletes tisztasága érdekében szükséges a használata. A legtöbb ilyen szer fertőtlenítő hatását alkohol tartalmának köszönheti, aminek gyors elillanása teszi lehetővé a foltmentes száradást is.
Ha már az ablakok is tiszták, akkor át kell térni a bútorokra, avagy kell egy remek bútorápoló is, melyet minden fa felület ápolására és foltmentes tisztán tartására használhatsz.
Természetesen nem csak a látszat számít, így lehet ,hogy szükség lesz penészgomba elleni szerre. Amennyiben tehát lakásod, illetve házad valamilyen oknál fogva vizesedésnek van kitéve, jó ha tudod, hogy előbb vagy utóbb megjelenik a penészgomba is. Ezek eltávolítása érdekében legyen otthon egy megbízható penészölő szer. Penészgomba lerakodása esetén érdemes a szert töményen felvinni és legalább öt percig állni hagyni, utána tiszta vízzel alaposan leöblíteni. 

Iroda takarítás

06-1-389-2501
topnet@t-online.hu

 

Megbízható munkatársakkal vállalunk irodatakarítást Budapesten és környékén. Cégünk több éve működik ügyfeleink megelégedésére. Az irodatakarítás szigorú minőségi kontroll alatt és takarítási metodika alapján folyik, így érjük el, hogy irodája maradéktalanul tiszta legyen. Csak profi tisztítószerekkel és gépekkel dolgozunk!

Budapest, Budaörs, Budajenö, Budakeszi, Vác, Cegléd, Szentendre, Visegrád, Budakalász, Érd, Martonvásár, Gyúró

visszahívást kérek

Iroda takarítással kapcsolatban erdeklődik? Kérjük, adja meg telefonszámát, és mi visszahívjuk, legyen Ön akár Budapesten, akár az ország más területén.