Iroda takarítás Budapest, Pest megye

Top-net nívó Kft vállal iroda takarítást, lépcsőház takarítást, ajtó és ablaktisztítást

Jelenlegi hely

Címlap | Extra gyors fürdőszoba takarítás trükkök

Extra gyors fürdőszoba takarítás trükkök

Fürdőszoba takaritás
Először is nagyon fontos, hogy mielőtt még nekilátnál a fürdőszoba takarításnak, pakolj össze, avagy tedd el a felesleges ruhadarabokat és textilanyagokat. Ezeknek a szennyesben, vagy a szekrényben van a helye. Erre nem csak a rendszerezés végett van szükség, hanem azért is, mert könnyen rájuk csöppenhet egy kevés tisztítószer.
Ha a pakolással megvagy, akkor második lépésként jöhet az illemhelyiség takarítása, mivel itt jóval több időt kell hagyni a tisztítószereknek, mint a lakás bármely részében. Először is egy gyors törölgetés kívülről, majd egy kefélés belülről, végül az öblítés az, ami kell. Ezt követően önts bele vízkőoldót, vagy fertőtlenítőt. Ami fontos, hogy ezeket ne azonnal öblítsd le, hanem hagyd állni, amíg takarítasz. Már csak ki kell kiöblíteni a kefe tartóját, és abba tisztítószeres vizet tölteni.

A WC után jöhetnek a polcok. Először nézz közül, hogy ki kell-e valamit dobni, le kell-e portalanítani, kell-e függönyt mosni, penészt irtani, vagy pókhálót szedni. Ha igen, akkor kezd ezekkel, még a fertőtlenítés előtt.  Fontos, hogy takarítás közben mindig fentről haladj lefelé.
Jó ha tudod, hogy akkor tudsz a leggyorsabban takarítani, ha mindent leveszel a polcokról, a kád széléről. Kevés hely esetén beteheted a tárgyakat a kádba. Ha a polcokról minden lekerült, akkor takarítsd le a tükröket, majd a polcokat, a kád szélét, valamint a csempéket.
Amikor végeztél a polcok és az egyéb rakodó részek megtisztításával, akkor ki kell öblítened a mosdót és a kádat is, ám mielőtt ezt megteszed, érdemes kívülről is áttörölgetni a felületüket. Természetesen, ha bármi megfogta a kádat, vagy az esetleg vízköves, akkor érdemes azt még öblítés előtt bepermetezni  tisztítószerrel, hogy legyen ideje kifejteni a hatását.
Öblítés után már csak annyi a dolgod, hogy felmosol a fürdőszobában. Persze, ha sok a haj, vagy már régen takarítottál, akkor jó ötlet először felsöpörni. Miközben szárad a padló, kiporszívózhatod a kilépőket is.

Iroda takarítás

06-1-389-2501
topnet@t-online.hu

 

Megbízható munkatársakkal vállalunk irodatakarítást Budapesten és környékén. Cégünk több éve működik ügyfeleink megelégedésére. Az irodatakarítás szigorú minőségi kontroll alatt és takarítási metodika alapján folyik, így érjük el, hogy irodája maradéktalanul tiszta legyen. Csak profi tisztítószerekkel és gépekkel dolgozunk!

Budapest, Budaörs, Budajenö, Budakeszi, Vác, Cegléd, Szentendre, Visegrád, Budakalász, Érd, Martonvásár, Gyúró

visszahívást kérek

Iroda takarítással kapcsolatban erdeklődik? Kérjük, adja meg telefonszámát, és mi visszahívjuk, legyen Ön akár Budapesten, akár az ország más területén.