Iroda takarítás Budapest, Pest megye

Top-net nívó Kft vállal iroda takarítást, lépcsőház takarítást, ajtó és ablaktisztítást

Jelenlegi hely

Címlap | 3 tuti tipp az irodai nagytakarításhoz, mely jól jöhet

3 tuti tipp az irodai nagytakarításhoz, mely jól jöhet

Iroda nagytakaritás
Talán tudtad, talán nem, talán betartod, talán nem, de azt tudnod kell, hogy évente minimum kétszer érdemes nagyító alá venni minden egyes apró zugot az irodában. A tavasz erre pont nagyszerű alkalmat ad. Hasznos és pofon egyszerű tippjeink segítenek abban, hogy olyan gyorsan, és olyan könnyedén úszd meg a klasszikus iroda takarítást Budapesten, mint eddig még soha.
Ha olyan szerencsés helyzetben vagy, hogy egy teljes nap áll rendelkezésedre a nagytakarításra, és megfogadod a tanácsainkat, akkor már estére végezhetsz is a teendőkkel. Sajnos sokkal valószínűbb azonban, hogy nem fog egyetlen napba beleférni az összes tennivaló, ám ekkor se nincs gond, ebben az esetben haladj szép sorban, avagy mindennap más-más helyiséget célozz meg. 

Tudnod kell, hogy akármelyik helyiséggel is kezdesz van három általános jó tanács, amelyeket érdemes mindenképp megfogadnod, ugyanis nagyban megkönnyíthetik majd a munkád.
Először is ügyelj arra, hogy a nagytakarítást egy gyors, de alapos rendrakással kezd. Ez azt jelenti, hogy távolíts el minden oda nem illő dolgot az éppen takarítandó helyiségből, így mindenhez azonnal hozzáférsz majd és nem kell a tárgyakat takarítás közben odébb rakosgatnod.
A második fontos dolog, hogy mozdíts el minden mozdíthatót a helyéről, ugyanis mit sem ér az alapos törölgetés, ha a bútorok mögött hónapok óta összegyűlt porcicákat ott hagyod. Így nem nagytakarítás lesz, hanem csak látszat takarítás. Kérj bátran férfi segítséget és el a bútorokkal, le a porral!
A harmadik és egyben utolsó jó tanácsunk, hogy fentről lefelé haladj, méghozzá minden értelemben. Ezt akkor is tartsd szem előtt, ha többszintes lakásban laksz, azaz kezdj az emeleten. Ugyanez az elv vonatkozik a helyiségekre is külön-külön is, tehát először szedd le a pókhálókat a sarkokból, törölgesd le a képkereteket, majd a lámpákat, ezt követően pedig jöhetnek a polcok, végül a bútorok, és a porszívózás.

Iroda takarítás

06-1-389-2501
topnet@t-online.hu

 

Megbízható munkatársakkal vállalunk irodatakarítást Budapesten és környékén. Cégünk több éve működik ügyfeleink megelégedésére. Az irodatakarítás szigorú minőségi kontroll alatt és takarítási metodika alapján folyik, így érjük el, hogy irodája maradéktalanul tiszta legyen. Csak profi tisztítószerekkel és gépekkel dolgozunk!

Budapest, Budaörs, Budajenö, Budakeszi, Vác, Cegléd, Szentendre, Visegrád, Budakalász, Érd, Martonvásár, Gyúró

visszahívást kérek

Iroda takarítással kapcsolatban erdeklődik? Kérjük, adja meg telefonszámát, és mi visszahívjuk, legyen Ön akár Budapesten, akár az ország más területén.